Voor al uw reparaties

Vakkundige service, elke dag opnieuw

Goud en zilver: onze eigen goudsmid staat garant voor een vakkundige service op het gebied van reparaties. Elke opdracht wordt zorgvuldig in ons eigen atelier gerepareerd. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak is geen opdracht te gek. Of het nou om het herstellen van het dierbare ringetje van oma is of het volledig omsmelten van niet meer gedragen goud gaat, kom eens bij ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

Horloges: wij verzorgen ook uiteenlopende reparaties aan uw horloge. Batterijen, een nieuw bandje en gebroken pennetjes in de band worden vervangen terwijl u wacht. Loopt het uurwerk niet vloeiend meer, is het glas gebroken of moet er een andere reparatie uitgevoerd worden? Dan hebben wij een zeer vakkundige horlogemaker achter de hand die dit voor u kan repareren.

Onze Winkel

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Wij zijn gevestigd in het centrum van Berkel en Rodenrijs, waar wij u graag ontvangen in onze vernieuwde winkel!

Gaatjes prikken

Wij prikken gaatjes in oorlellen vanaf zes jaar. Het maken van een afspraak hiervoor is niet nodig. De gaatjes worden één voor één geschoten en dit gebeurt bij ons in de winkel.

contact opnemen

Bel of e-mail ons!

Natuurlijk zien wij u het liefst in onze winkel verschijnen om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maar u kunt ons ook per e-mail en telefoon bereiken.

Naar contactpagina